Volkshuisvesting bedankt huurder die een positieve bijdrage levert voor de buurt

02 May, 2017 |Volkshuisvesting Willebroek

Volkshuisvesting bedankt een huurder die een positieve bijdrage levert voor de buurt.

In de wijk Molenweg werkte de gemeente voor Buurt aan de Beurt samen met Volkshuisvesting.

 Volkshuisvesting verhuurt in deze buurt 72 sociale woningen.

 Naast de focus op een propere, veilige en opgeknapte buurt had Volkshuisvesting ook aandacht voor een huurder die een positieve bedrage levert voor de buurt. Na een rondgang in de wijk en een gesprek met enkele bewoners werd al snel duidelijk dat Jan Raes het best aan dit profiel beantwoordt.

Al  ruim 38 jaar woont hij samen met zijn vrouw Viktoria Abts in de Hopstraat. Heel deze periode hebben zij hun woning met tuin bijzonder goed onderhouden: in hun woning staat nog de originele keuken te blinken als nieuw en in hun tuin vind je tussen de bloemetjes geen sprietje onkruid. Daarenboven kent hij bijna alle bewoners in de wijk. Hij spreekt de buren aan die hij tegenkomt tijdens zijn wandelingen die hij meermaals per dag doet . ‘Als je mensen vriendelijk aanspreekt zullen ze gemakkelijker met je praten. Er zijn er ook die niet veel zeggen, maar dat is zeker niet anders dan vroeger’ aldus Jan.

Volkshuisvesting bedankte hem voor zijn opmerkelijke verdienste tijdens het infomoment van ‘Buurt aan de beurt’ met een Willebroekse Kadobon ter waarde van 50 euro.

Laatste Nieuws

Ons email is veranderd.

Voortaan kan je...

Volkshuisvesting verkoopt 4 woningen...

Op 4 oktober organiseerde de gemeente...