Inhuldiging 16 nieuwe sociale huurwoningen

08 Oct, 2018 |Volkshuisvesting Willebroek

Tijdens een gezellig samenzijn met de nieuwe huurders werden 16 nieuwe sociale huurwoningen van Volkshuisvesting ingehuldigd. De woningen zijn gelegen in de Constant Broeckmeyerstraat en de Breendonkstraat in Willebroek. De huurders kregen de sleutels van hun nieuwe woning en konden met elkaar kennismaken bij een hapje en een drankje.

Volkshuisvesting koos voor een mix van 8 woningen met 3 slaapkamers en 8 appartementen met 1 slaapkamer. Elke woning heeft een zonneboiler en een regenwaterpomp. Verder voldoen de woningen aan de strengste normen op vlak van isolatie en ventilatie. Door deze maatregelen zullen de sociale huurders kunnen besparen op hun energie- en waterfactuur.

Voorzitter Heidi Van Praet kaderde dit project in de vernieuwing van de hele wijk Willebroek-stad, waarbij naast een aantal kleinschalige woonprojecten ook grote vervangingsbouw- en nieuwbouwprojecten letterlijk in de steigers staan. Alleen al in de Akkerlaan en op het kruispunt Ringlaan-Breendonkstraat is de bouw van meer dan 300 sociale huur- en koopwoningen bezig. Heidi Van Praet wenste de nieuwe huurders ook al succes toe met hun nieuwe woning en onderstreepte de voordelen van goed nabuurschap.

Foto's van de inhuldiging kan je hier vinden.

Laatste Nieuws

Op 18 en 19 mei konden huurders van...

Volkshuisvesting mag vanaf nu opnieuw...

Op 28 april om 19.30u...